Ludvikas populäraste hotell

Planerar ni ett besök till underbara Ludvika? Låt oss tipsa om de bästa hotellen! Vi har kikat på vad gästerna själva har att säga om Ludvikas utbud av hotell. Först ut har vi Ludvika Stadshotell som erbjuder gratis parkering och gym. Gästerna älskar detta hotell och en natt kostar runt 1 250 kronor med gratis frukostbuffé och WiFi. De erbjuder också avbokning utan någon kostnad för gäster som inte har möjlighet eller lust att fullfölja sin bokning.

Nummer två på topplistan är Best Western Grand Hotel Elektra, som också har ett gym och gratis parkering. Ett dubbelrum kostar drygt 1 500 kronor med frukost för två personer, gratis WiFi och rummets alla bekvämligheter. Frukostbuffén på Grand Hotel Elektra är väldigt imponerande, med allt från lyxiga frukter och nötter till nybakat bröd, härlig granola, yoghurt, gudomligt kaffe och så mycket mer. Varmt rekommenderat!

Om man kikar på hotell i Farsta kan det vara värt att kolla in Wärdshuset C. Dickens, som erbjuder gratis frukostbuffé, gratis internet och parkering. Det ligger nära Fagerstahallen, golfklubben, slalomklubben, Fridabacken och många andra sevärdheter runt om i Farsta-området. Farsta är perfekt om man vill ta en paus från kontor Södermalm och njuta av lite mer fridfulla omgivningar.

För er som ska besöka Romme utanför Borlänge kan vi tipsa om Romme Logi Guesthouse, som är beläget 7 km från Romme alpin. De har totalt 40 bäddar så det finns gott om plats för stora sällskap om man ska ta hela släkten på skidsemester. Väldigt härlig atmosfär med nyrenoverade rum och fullt utrustat kök.